Corporate Rebels: boek is uit

Het is er nu: het boek Corporate Rebels, met als logische ondertitel: hun ambitie: Make work more fun.

Sergio Caredda schreef al een mooie, informatieve recensie.

Ik kan het niet laten om de onderstaande matrix er uit samen te bouwen. Zo geef ik graag een indruk van al het moois dat in dit boek staat, een indruk van wat de Rebels opgepikt hebben uit hun rondgang langs guru’s en organisaties:

Wat mij betreft had de dominantie van de waarde van het bedrijf voor de aandeelhouder zwaarder benadrukt mogen worden als oorzaak van 1 t/m 8 en de gelijkwaardigheid van de diverse belangen bij het bedrijf als alternatief ‘to make work more fun‘! Tegelijk mis ik het uitzoomen naar de maatschappelijk context: de dominantie van bedrijven voor de ontwikkeling van de samenleving is de andere oorzaak van 1 t/m 8 en de gelijkwaardigheid van mensen het alternatief ‘to make work more fun‘!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *