2019 07 05 Zinvolle netwerkmiddag bij Rijnlandweek!

Leuk en bijzonder was deze middag met zo’n dertig mensen weer op Drakenburg in Baarn. Leuk om mensen te ontmoeten, bijzonder omdat we er met elkaar voor staan ons samen werken opnieuw te organiseren !

Leuk om veel bekende (Jurriaan, Udo, Ruud), en enkele nieuwe mensen (Marja bijvoorbeeld) te ontmoeten, ook mensen met wie je twittert maar nog niet face 2 face zag (John) en om mensen aan elkaar te verbinden (Mauk, Jan en Rob) !

Bijzonder omdat Harold Jansen en Jaap Peters om persoonlijke (leeftijd, gezondheid), professionele en zakelijke redenen de aanwezigen vragen met elkaar een toekomst te maken zonder een organisatie, in dit geval De Limes BV, met elkaar als Rijnlandse beweging een volgende, nieuwe fase te maken.

Bijzonder voor mij dat ik dezelfde uitdaging ontmoette bij Nederland in Dialoog, waar ook rechtspersoon ophoudt te bestaan (in dat geval de Stichting) en bestuur stopt (in dat geval Interim). Daar staan we er ook voor om met elkaar Nederland in Dialoog opnieuw vorm en inhoud te geven.

In beide gevallen is de vraag om in het land op basis van gelijkwaardigheid daadwerkelijk dingen met elkaar te gaan doen, in dit geval bijv. het Rijnland Praktijk Festival organiseren! Mooie uitdaging. Proces loopt, wordt vervolgd.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Mieke Verbossen schreef:

    Jammer, te commercieel gestart. Niet Rijnlands dus??? Miste vanaf het begin het werkelijke idealisme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *