Di. 9 juli a.s.: Netwerkmiddag voor de Rijnlandse kaart Regio Den Haag – R’dam

Waarom deze Netwerkmiddag?
Rijnlands gaat over de menselijke maat en balans in de samenleving. Of het nou om bedrijven gaat, overheden of maatschappelijk organisaties (waaronder zorg, onderwijs, politie, et cetera), of zij zich nou Rijnlands noemen of niet: het is naar onze mening een belangwekkend, noodzakelijk alternatief voor de dominantie van ego’s, geld en management, voor Angelsaksisch denken en doen.


Een en ander krijgt zijn uitwerking in de inrichting van bedrijven en organisaties. Als Rijnlanders gaan wij voor bouwen op: het Vakmanschap van de professionals in de voorste linie en voor het Vertrouwen in en de Verbinding van hen met leidinggevenden en ondersteunende diensten. Anders dan het Angelsaksische: Command (Planning) en Control en de top-down Communicatie in het verlengde daarvan.


De bedoeling van deze middag is Rijnlandse initiatieven en organisaties in de regio Den Haag – Rotterdam letterlijk op de kaart te zetten, ter inspiratie van elkaar en van de samenleving. Dit als onderdeel van een groter initiatief om de Rijnlandse kaart van Nederland te maken, om heel Nederland Rijnlands te maken! Vooruit terug naar de cultuur die in de landen aan de Rijn historisch geworteld is. Voel jij je aangesproken? Dan zien we je graag in deze Netwerkmiddag 

Wat is het Programma? 

  • Aftrap vanuit de Universiteit van Leiden in Den Haag
  • Kennismaking & uitwisseling.
  • Uitbreiden van Rijnlandse kaart van de Regio Den Haag – Rotterdam. 
  • Hoe nu verder? Betrokkenheid & bijdrages. 

Waar is het te doen? Turfmarkt 99 @Den Haag (2.77 in Wijnhaven)
Locatie nodigt uit om met de trein te komen ….

Wanneer gaat het gebeuren? 9 juli, 14.00 – 17.00 
Entreeprijs: aanmelden via [email protected] (het liefst vóór vrijdag 5 juli).

We hopen natuurlijk zoveel mogelijk mensen te ontmoeten, om met een elkaar een ‘zwieper’ te geven aan ieders inspiratie! Voel je dus vrij deze uitnodiging door te sturen naar diegene waarvan je denkt dat hij van toepassing is! 

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door Willemijn Brouwer, Jacques Giesbertz, Rogier van de Wal en Sjaak Evers

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *