Netwerkbijeenkomst Rijnlandse Renaissance

Dit is een uitnodiging met een inleiding.

Organisaties zijn van een opdringerige soort. Ze hebben een venijnige plek in ons brein veroverd en willen ons de hele tijd dingen laten zeggen en dingen laten doen. Maar het alternatief, dingen doen in een netwerk, is ook niet alles. Dat ding daar in ons brein heeft onze co-creatieve vermogens ernstig aangetast, kennelijk.

De Rijnlandse traditie gaat daar juist over – over samenwerken als vakmensen onder elkaar (en de organisatie als handig hulpmiddel hooguit). Een hoop initiatieven om die traditie te doen herleven – brood en broodnodig – bestaan nu 12,5 jaar. DeLimes, De Rijnlandweek, Slow Management en niet in de laatste plaats de netwerkbijeenkomsten van DeLimes.

Laten we het daar eens over hebben op de netwerkbijeenkomst van 5 juli a.s., waarmee we traditioneel de Rijnlandweek afsluiten. Hoe gaan we de komende tijd onze co-creatieve vermogens gebruiken om de Rijnlandse Renaissance, waarvan Marc Chavannes op het Rijnlandpraktijkfestival zo overduidelijk de tekenen zag, de wind onder de vleugels te geven?

We willen die vraag graag aan jullie voorleggen op vrijdagmiddag 5 juli a.s., aan het slot van de 22ste  Rijnlandweek met open inschrijving. Vertrouwd adres: Drakenburg, Baarn. Van 14.00 tot 17.00. Met aan het eind een koel drankje op het terras.

Verplicht entreebewijs: een mailtje naar [email protected]. Je weet het.

Harold Janssen en Jaap Peters

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *