20 juni 2019 4-de Rijnland Praktijk Festival @Deventer

Goed nieuws! Op 20 juni 2019 vindt de vierde editie van Het Grootste Rijnland Praktijk Festival plaats. Ditmaal in Deventer.

Inspirerende Rijnlandse verhalen. We starten in de ochtend met verhalen van Matthieu Weggeman en Marc Chavannes (de Correspondent), maar voor de rest zijn er praktijkcasussen van Kinki Kappers (geknipt voor het vak van zelfsturing, zelfs binnen een strakke franchiseketen), Agora Roermond, (de VO-school met zelfsturende leerlingen), Bakker van Maanen (over de terugkeer naar de ambachtelijke benadering, waarmee het bedrijf 110 jaar geleden begon), Tom in de buurt (Sociaal Domein), Topaz (Verpleeghuiszorg),  Zayaz (woningcorporatie)en nog veel meer (in totaal 35-40 workshop). En …. het duurde even, maar nu toch ook een andere benadering in de jeugdzorg. Bij Briedes Jeugdbeschermers zitten de professionals zelf aan het stuur. En waar we erg trots op zijn: twee Rijnlandse organisaties die Werkgever van het jaar 2018/2019 zijn geworden bij Effectory: Woningcorporatie Domijn en de Gemeente Rheden. Je kunt op 20 juni met ze in gesprek.

Onze site geeft altijd een actueel overzicht.

En nu nieuw! Het Grootste Rijnland Praktijk Festival loopt ‘s middags door in Het Grootste Kennisfestival van Nederland, waar je met je combiticket naar toe kan. Met daarbinnen een heel Rijnlands podium (met bijvoorbeeld Wouter Beekers (de Christenunie schreef een Rijnlands manifest), Gert Jan Huisman van Anders Invest (eren) en geweldig dat het ons gelukt is Het Jostibandorkest te strikken. Die zijn zo gek nog niet en gaan samen met jou muziek maken. Uiteraard hebben we ook weer de Rijnlander van Jaar als afsluiter aan het eind van de middag. In dit geval ingebed in de problemen waar een ombudsman in Amsterdam (Arre Zuurmond) en een ombudsvrouw in Enschede: Nienke van der Kooij, (Rijnlander van het afgelopen jaar)mee te maken krijgen en die samen in de bek van de systeemwereld kijken.

Kortom: je kunt de hele dag rond het Rijnlands thema inspiratie opdoen, maar daarnaast ook genieten van circa 80 andere optredens, presentaties, lezingen en workshops. Wat te denken van Jitske Kramer samen met Dolf Jansen, Herman Tjeenk Willink en Bartel Geleijnse. En niet te vergeten muziek, singer songwriters, theater en lekker eten en drinken.

Ben jij er ook weer (met je collega’s) bij op 20 juni in Deventer? Je kunt je aanmelden via https://hetgrootsterijnlandpraktijkfestivalvannederland.nl/tickets/.

Veel deelnemers kwamen vorig jaar met een groep collega’s. Misschien een leuk idee om dit jaar ook als groep te komen? veranderen doen je dan samen in de tussentijd. De eerste 250 aanmelders krijgen op het festival het boek: Nieuw Europees Organiseren.

Met vriendelijke groet,
Walter van Hulst en Jaap Peters

(en voor al uw vragen: Carona de Grootm [email protected])

(powered by Slow Management Magazine)

Met vriendelijke groet,
Carona de Groot
Secretariaat DeLimes | Nieuw Organiseren en Onderwijs & DeLimes
tel. 0172-630490

DeLimes B.V., Plein 1, 2471 AN Zwammerdam
Tel: 0172 630 490
Email: [email protected]

www.delimes.nl
@secrDeLimes

DeLimes Nieuw Organiseren

afwezig: dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag.

DeLimes brochure, alle opleidingen en leergangen

DeLimes leergang Gids voor Bestuurders 2019,  vanaf 31 januari 2019

Netwerkmiddag Rijnlandse kaart midden Nederland, 24 mei 2019

Het Grootste Rijnland Festival 20 juni 2019 in Deventer

Denken voor een ander, 2-daagse cursus in Veenhuizen, 27 en 28 juni 2019
DeLimes Rijnlandweek van  1 t/m 5 juli 2019

DeLimes Leergang Nieuwe Wegen, vanaf 19 september 2019

Rijnland Reeks e books

Volg het laatste nieuws op Organiseren2.0  ,  LinkedIn en  facebook DeLimes Nieuw Organiseren

Wordt abonnee van Slow Management, Een andere manier van Veranderen, en ontvang een van de Rijnlandboekjes als welkomstgeschenk.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *