Marc Chavannes: over de Brexit en het kapitalisme …

Prachtig artikel van Marc Chavannes in De Correspondent. Hij schrijft er ook in: Je hoort het Rijnlandse model zelden meer genoemd of geroemd worden, ook niet in Duitsland, Frankrijk en Nederland, We hebben hem ons (nieuwe) Manifest gestuurd, gemeld dat we graag in gesprek gaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sjaak Evers schreef:

    Aanvullend 2 dingen:

    1) Interview met George Monbiot in de Volkskrant van 27 okt 2018:
    https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/de-britse-schrijver-george-monbiot-heeft-een-nieuw-verhaal-voor-links~b90c8d26/

    2) Simpol, Simultaneous Policy, beweging die gaat voor stemmen op nationale politici die gaan voor wereldwijd gelijktijdig voor bedrijven: reguleringen op maatschappelijk en milieugebied, enige herdistributie van rijkdom voorbij nationale grenzen, en toereikende transnationale handhaving! Zie http://www.simpol.org/index.php?id=486&L=-1%22%252

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *