11 1 DeLimes Netwerkmiddag

Drie maal 1. Daar kun je niet omheen. De traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van het DeLimes-netwerk is dit keer op 11 januari in Hoevelaken. Bij Barbara van de paarden. Allemaal gele hesjes aan en verbinden maar. We hebben een hele rij thema’s waar wij de wijsheid en de initiatieven van het netwerk op willen organiseren. Infographics, Suriname-reis oktober 2019, nieuwe Koerskaart, zone van de naaste ontwikkeling, Rijnlandkaart van Nederland, Slow Management & het Rijnlandpraktijkfestival 2019 op 20 juni, Hoofdstuk 1 van het studieboek ‘Rijnlands Organiseren’, Rijnlandwekers, Rijnlandwerkers en wat zich nog verder spontaan voordoet. Plus een hoop gezelligheid.

Vrijdagmiddag 11 januari 2019, Veenwal 36, Hoevelaken. Van 14.00 tot 17.00 uur. Toegangsprijs zoals gewoonlijk een mailtje naar [email protected]. Wel betalen, want het is een beetje passen en meten.

Graag tot dan,

Harold Janssen en Jaap Peters

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *