2018 07 06 DeLimes Netwerkmiddag

Het is inmiddels een goede traditie. De Rijnlandweek afsluiten met een netwerkmiddag. Vrijdagmiddag 6 juli a.s. is de datum.

Rijnlands begint weer bovenstroom te worden. Alle aandacht en zoveel mogelijk middelen naar de voorste linie. Daar waar de vakman (m/v) zijn of haar vak uitoefent in de echte wereld; de leefwereld waarin werkgemeenschappen actief zijn en dus de primaire organisatievorm zijn. Organisaties moeten – als ze nog relevant willen zijn – hen daarbij ondersteunen. En dat kan alleen maar als ze werken vanuit de Rijnlandse waarden en traditie. Zeker in het publieke domein is daar geen ontkomen aan. Ministers zeggen het, regeringspartijen roepen het, steeds meer bestuurders zijn overtuigd en vakmensen weten het al jaren.

Die werkgemeenschap staat dan ook centraal in de Rijnlandweek-nieuwe-stijl. Dat is het nieuwe primaire proces en dat is voorbij de hark. Ga 6 juli in gesprek met de verse lichting Rijnlandwekers. Hoor hen uit en deel jouw ervaringen weer met hen. Daar is zo’n netwerkmiddag voor. En natuurlijk om vele oude bekenden te ontmoeten.

We zijn er nog niet. Maar de boel is wel volop in beweging. En je weet: als de leuning beweegt, heb je alleen houvast aan elkaar.

Plaats van handeling als vanouds: De Drakenzaal van Conferentiecentrum Drakenburg, Dr. Albert Schweitzerweg 1, Baarn. Inloop vanaf 13.30 uur, aanvang 14.00. Borrel na afloop tot 17.00 uur.

De toegangsprijs (betaling is verplicht!) bedraagt zoals altijd een e-mailtje naar Carona: [email protected]

Namens de feestcommissie,

Harold Jansen en Jaap Peters, begeleiders van de Rijnlandweek

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *