Slow Management staat op eigen benen, maar kan uw steun daarbij goed gebruiken!

In goed overleg met Boom Uitgevers Amsterdam is Slow Management per 1 januari 2016 verzelfstandigd. Het driemaandelijks magazine wordt voortaan uitgegeven door stichting De Snuffelmuis, die speciaal hiervoor in het leven is geroepen.

Het hele team van Slow Management – journalisten, hoofd- en eindredactie, illustratoren, fotografen en grafisch vormgever – heeft de schouders eronder gezet en nr 35. ‘Wiet het weet mag het zeggen’ ‘om niet’ gemaakt. Om betrokkenheid en vastberadenheid te tonen en de nieuwe stichting een goede start te geven. Als vakmensen werken ze stuk voor stuk met liefde en plezier aan dit mooie product. Ook drukkerij Wilco heeft een duit in het zakje gedaan en een extra hoge oplage mogelijk gemaakt.

Slow Management staat nu dus op eigen benen en gaat het helemaal zelf doen, met nieuw elan. Maar we hopen en rekenen daarbij op steun van de lezers. Die is hard nodig!

Inmiddels is ook nr 36 uitgekomen ‘Ethiek’ . Als wij u als nieuwe abonnee van Slow Management mogen begroeten mag u als welkomstcadeau kiezen uit drie uitgaven: De Snuffelmuis, Het Rijnlandboekje of Het Rijnland Praktijkboekje. Zie de actie op de website www.slowmanagement.nl.

Het zijn spannende tijden nu we met de nodige hick-ups afscheid nemen van het industriële tijdperk met zijn intensieve menshouderijen en bijbehorende verdienmodellen. Slow Management laat zien dat het anders kan en wil u als lezer inspireren tot daden. Toon lef en help mee het speelveld, de spelregels en misschien wel het hele spel te veranderen. Dat is onze ambitie. Wij gaan ervoor, zonder paraplu van een groot concern. Practice what you preach. U ook?

Walter van Hulst        Jaap Peters

hoofdredacteur           voorzitter redactieraad

Bezoek Het Rijnland Boekje 2.0 op: http://hetrijnlandboekje20.ning.com/?xg_source=msg_mes_network

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *