Rijnland Praktijkdag 1 maart 2016

Update Rijnland Praktijkdag #3, 25 februari

Update Rijnland Praktijkdag #2, 16 februari

Tien jaar geleden had nog nauwelijks iemand meer dan een vermoeden wat dat was: Rijnlands organiseren. Inmiddels is er een schat aan ervaring in ons land. We roepen je op om de jouwe te delen, te delen met al die andere mensen uit de Rijnlandse praktijk van alledag. Zodat iedereen met een enorme hoeveelheid inspiratie- en kennis naar huis gaat. Met z’n allen gaan we Nederland weer een stuk Rijnlandser maken!

Hoe doe je mee?

  1. Je schrijft je in, betaalt je aandeel in de kosten en stort je er op 1 maart gewoon in. Inschrijven voor 10 feb. => 174 euro, na 9 feb => 199 euro.
  2. Je schrijft je in, brengt een praktijkcase in, krijgt een korting (betaalt 149 euro) en doet de rest van de dag mee met de rest. Daarover hieronder meer.
  3. Je komt met een groep, want hoe meer Rijnlandse medestanders je hebt hoe harder het gaat. Jullie struinen alle workshops af, geven er zelf ook een en krijgen een groepskorting (135 euro)
  4. Er is geen vier. Toekijken of alleen kritiek leveren is geen optie, is immers een van de principes van de werkgemeenschap. We zijn er om elkaar te helpen.

Praktijkgevallen

Het liefst zien we natuurlijk dat je een praktijkgeval meeneemt. Een ervaring, een twijfel, een hindernis, een stukje wanhoop of euforie, kortom iets wat je hebt ontdekt of waar je juist tegenaan loopt. Je krijgt in een van de ruimtes de vloer om dat kort neer te zetten, waarna de andere aanwezigen volgens de wie-het-weet-mag-het-zeggen-methode om het hardst met jou mee gaan denken. Zorg voor een aantrekkelijk aankondiging zodat je zoveel mogelijk denkkracht mobiliseert in jouw werkplaats.

Wat is er nog meer?

Teveel om op te noemen. Het echte geheim achter Buurtzorg. De enige echte werknemers coöperatie. Een indringend gesprek over sjoemelen. Een reddingsactie om duizenden banen terug te geven aan de mensen zelf. Een school waar de leerling werkelijk centraal staat. Een bedrijf waar alle medewerkers aandeelhouder zijn.

En verder. Een nieuwe jeugd voor Slow Management. Een nieuw boek over hoe belangrijk het is niet te sjoemelen met de Rijnlandse principes. Nieuwe software, nieuwe interventies, nieuwe opleidingen, enzovoort.

En natuurlijk is alles inclusief koffie, thee, lunch en borrel en volop gelegenheid tot reünie en netwerken.

WANNEER

Dinsdag 1 maart 2016 van 10:00 tot 17:00 (CET) – Toevoegen aan agenda

WAAR

Seats2meet Strijp-S Eindhoven – 24 Torenallee Eindhoven, Noord-Brabant 5617 BD NL –Bekijk kaart

INSCHRIJVEN

Via Eventbrite

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *