DeLimes Nieuwjaarsbijeenkomst

Het leven hangt van tradities aan elkaar. Naast de gewoonte om harken te tekenen in plaats van gewoon te organiseren, is er ook de DeLimes nieuwjaarsbijeenkomst op de laatste dag van de eerste Rijnlandweek van het jaar. Op 8 januari 2016 is dat deze keer. En u bent traditiegetrouw van harte welkom in Conferentiecentrum Drakenburg, Dr. A. Schweitzerweg 1 in Baarn.

Deze laatste middag van alweer de 17e Rijnlandweek begint om 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur). Het eerste deel staat in het teken van de ontmoeting met de kersverse Rijnlandwekers en elkaar in de Drakenzaal en halverwege de middag is het borreltijd.

De toegangsprijs (betaling is verplicht!) bedraagt zoals altijd een e-mailtje naar [email protected]

Namens de feestcommissie,

Harold Jansen en Jaap Peters, begeleiders van de Rijnlandweek

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *