Vervolg van de Rijnland Weblog Groep

Logisch om de groep die genoemd is naar dit Rijnland Weblog te melden op dit Weblog. Vanaf nu ga ik dat doen. Ik heb ook de verslagen van de 35 bijeenkomsten die al geweest zijn (meestal bij MDF, Bosrand 28, Ede) op de pagina in de kolom hiernaast alsnog zichtbaar en toegankelijk gemaakt.

Ik stel voor de bedoeling van de Rijnland Weblog Groep vast te houden: onderzoekend bespreken van aspecten van het Rijnlandse versus het Angelsaksische, op macro-, meso- en microniveau.

De invulling ervan (eens per kwartaal, een avond, in Ede) nu maar eens los te laten, te vernieuwen. Er is voortdurend overal van alles te doen in het land, er zijn veel samenkomsten waar we bij kunnen aanschuiven.

Prachtig onderwerp voor de volgende keer is Economisme van Jesse Klaver; sluit naadloos aan bij een van de uitgangsstellingen van het Rijnland weblog: de toenemende economisering van de samenleving !

Sjoerd acht het mogelijk in zijn netwerk een gezelschap te vinden (via Marcel Kolder) dat met ons Economisme wil onderzoeken, houdt contact met mij.

Bij deze de uitnodiging aan iedereen om

  • iets te organiseren rondom wat hij/zij zinvol vindt, of
  • ons te wijzen op mogelijkheden om aspecten te onderzoeken …

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ton Evers schreef:

    Sjaak, dank

    Ik blijf met grote belangstelling een en ander volgen, want de samenleving kan beter en moet beter . Zodra ik gewend ben aan niet meer 100% maar 50% werken, een proces waar ik inzit zoals je weet, wil ik misschien ook wel actiever in enige vorm wat doen op dit gebied. Vooral voeding en klimaat baren me ook zorgen. Ton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *