Introductie nieuw Rijnlandboek op netwerkmiddag

Vrijdagmiddag 10 juli 2015: netwerkmiddag DeLimes, slotdag van de Rijnlandweek en lancering deel 4 van de Rijnland Reeks, de succesvolle eboeken serie. Drie redenen om te komen naar Conferentiecentrum Drakenburg, Dr. A. Schweitzerweg 1 in Baarn.

Deel 4 draagt de titel Rijnlands transformeren, het gebeurt als je het doorhebt. Organisatieadviseur Hans  Uijen, een bekende in ons netwerk, tekende ervoor. Het pragmatisch geschreven boekje bevat tal van handvatten en vooral vragen die je jezelf kunt stellen om aan de gang te gaan met jouw eigenste rol in de transformatie die wij meemaken.

Deel 1 staat regelmatig bovenaan de lijst van best verkopende ebooks op managementsite. Nieuwe tijden, anders organiseren was er ook het best verkochte ebook van 2014. Ook de deel 2 van Jan Reedijk (Twee vormen van kapitalisme) en deel 3 door Jaap Jan Brouwer (Klein binnen groot) vormen onmisbare literatuur voor iedereen die beslagen ten ijs wil komen als hij het woord Rijnlands in de mond neemt. En begin er maar snel aan, want deel 5 wordt in het vroege najaar verwacht.

De middag begint om 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur). Het eerste deel staat in het teken van de ontmoeting met de kersverse Rijnlandwekers en elkaar in de Drakenzaal.  Na de introductie van het nieuwe deeltje in de Rijnland Reeks met Hans Uijen halverwege de middag, is het borreltijd. En misschien ook tijd om eens te filosoferen over een eigen bijdrage aan de groeiende reeks.

De toegangsprijs (betaling is verplicht!) bedraagt zoals altijd een e-mailtje naar [email protected].

Namens de feestcommissie,

Harold en Jaap, auteurs van het eerste deel en begeleiders van de Rijnlandweek

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *