DeLimes Zuid Oost: 10 april 2015: Inspiratie door dialoog

Vier organisaties Aanzet, Vivaan, MEE en RIGOM, op het gebied van maatschappelijke dienstverlening en welzijn, zijn volop bezig met een fusieproces. Er ontstaat een organisatie met zo’n 250 medewerkers, actief in de regio Oss, Uden en Veghel.

Op vrijdagmiddag 10 april 2015 aanstaande organiseert Vivaan in samenwerking met DeLimes Zuidoost een bijeenkomst om van gedachten te wisselen over:

Hoe kunnen we de in alle vier de organisaties aanwezige kracht en vitaliteit mobiliseren en benutten om het fusieproces positief te beïnvloeden?

Na een korte inleiding op het Rijnlands denken en doen door Jaap Jan Brouwer (Koplopers in de Zorg www.koplopersindezorg.nl ) en het Fusieproces en de kwesties die daarin een belangrijke rol spelen, gaan wij in kleinere groepen aan de slag met de vraag hierboven. De groepen worden zo gemengd mogelijk samengesteld, zodat alle vier de organisaties vertegenwoordigd kunnen zijn. In elke groep zullen ook mensen van DeLimes Zuidoost aanwezig zijn. Door middel van actieve dialogen zullen alle groepen inzichten en perspectieven ontwikkelen, waarmee het fusieproces positieve impulsen krijgt. Tot besluit zullen in plenaire samenstelling de resultaten van deze middag worden verzameld en besproken.

Programma: 13.30 uur : Inloop met koffie en thee
14.00 uur :  Jaap Jan Brouwer – ervaringen met Koplopers in de Zorg en Organiseren volgens het principe Klein binnen Groot
14.30 uur :  Inleiding op de Fusie
15.00 uur :  Start van de dialogen
16.30 uur :  Plenair gesprek.
17.00 uur :  Einde, drankje

Plaats: De Kluis op de Noordkade in Veghel. Adres: NCB-laan 52g 5462 GE Veghel

DeLimes Zuidoost belegt verschillende malen per jaar bijeenkomsten met als doel mensen te laten kennismaken met Rijnlands Organiseren. Zoals gebruikelijk vragen wij u een bijdrage van € 5,– voor koffie en thee.

Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. U kunt zich aanmelden d.m.v. een mailtje:

  1. naar Carona de Groot [email protected] of
  2. naar secretariaat Vivaan: [email protected]

Vanwege de ruimte is het aantal deelnemers beperkt. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst gehonoreerd.

Namens Vivaan en deLimes Zuidoost,
Susan van Wijchen, resp. Poul Bakker

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *