Update

Er is eindeloos veel materiaal en er zijn eindeloos veel bronnen voor materiaal, voor mensen die het Rijnlandse denken en doen een warm hart toe dragen:
– In de Volkskrant stond de afgelopen weken een mooie serie over 6 dwarse denkers uit de gehele wereld, vandaag ook weer een prachtig verhaal over Zorgaccent in Rijssen in Twente. Op straffe van boetes hebben zij mij ooit verboden daar rechtstreeks links naar te maken;
– De mensen die ik volg op Twitter hebben met grote regelmaat interessante links, die ik dan vaak wel retweet. Slow management is ook een bron van fraai materiaal. Allerlei Nieuwsbrieven en Websites ook.
Dat is allemaal niet reden van mijn minder druk zijn op deze/onze Weblog.

Wat daar wel toe bij draagt is dat ik druk ben met twee publicaties en met een klus:
– Ik leg met Willemijn Brouwer, Henk van der Steen en Jurriaan Cals de laatste hand aan ons boek over 15 Rijnlandse doeners;
– ik leg met Erik Boers, Dorien Brunt, Jan Prij, Saskia van der Werff, Jon Winkels en Andert Loman de laatste hand aan ons boek over de Publieke Dialoog, over de dialoog op Socratische basis in de Publieke Ruimte;
– ik help binnen de fabriek van ASML mee aan de opstart van een Business Inprovement Competitie.
Vandaar. Er komen wel weer andere tijden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *