Introductie nieuw Rijnlandboek op DeLimes Nieuwjaarsbijeenkomst

Het leven hangt van tradities aan elkaar. Naast de gewoonte om harken te tekenen in plaats van gewoon te organiseren, is er ook de DeLimes nieuwjaarsbijeenkomst op de laatste dag van de eerste Rijnlandweek van het jaar. Op 9 januari is dat deze keer, van 14.00 uur tot 17.00. En u bent traditiegetrouw van harte welkom.

Deze laatste middag van de alweer 15e Rijnlandweek wordt ook het 3e deel van de Rijnland e-bookreeks gepresenteerd: Jaap Jan Brouwer schreef ‘Klein binnen Groot’. Organiseren onder meest extreme omstandigheden die maar denkbaar zijn. Dan pas kun je goed zien wat de verschillende uitgangspunten waarop je een organisatie kunt baseren in de praktijk waard zijn. Jaap Jan Brouwer doet dat in het derde deel van de Rijnland Reeks. En wat blijkt? Het scheelt een factor vijf. In het voordeel van decentrale aansturing wel te verstaan. Wie in deze tijd nog pleit voor centralisatie, moet eerst dit ebook maar eens lezen.

Het eerste deel van de serie voert op managementsite de top 10 aan van meest gelezen ebooks in 2014.  ‘Nieuwe tijden, anders organiseren’ van Jaap Peters en Harold Janssen verscheen 1 april. ‘Twee vormen van kapitalisme” van Jan Reedijk verschenen afgelopen zomer. Het 4e deel is in de maak. Alles bij elkaar moet de reeks helpen bij het handen en voeten geven aan het Rijnlands organiseren in de praktijk.

Dat ‘handen en voeten geven’ is ook – veel meer dan voorheen – het thema van de alweer vijftiende Rijnlandweek. En daar gaan de bezoekers aan de netwerkmiddag – geen ontkomen aan – aan bijdragen. Hoe? Dat bepalen de deelnemers.

Conferentiecentrum Drakenburg, Dr. A. Schweitzerweg 1 in Baarn is voor die gelegenheid een ja, maar-vrije zone. Tegen borreltijd is er dan even een officieel momentje om het met de auteur van “Klein binnen Groot”, Jaap Jan Brouwer, te hebben over

De toegangsprijs (betaling is verplicht!) bedraagt zoals altijd een e-mailtje naar [email protected]

Namens de feestcommissie,

Harold en Jaap, auteurs van het eerste deel en begeleiders van de Rijnlandweek

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *