Netwerkmiddag Zeeland 12 december 2014

Op vrijdagmiddag 12 december 2014 is er weer een bijeenkomst van het DeLimes Netwerk Zeeland.

Deze keer zijn wij te gast bij Bert Schollema, Directeur van de technische opleidingen van de HZ University of Applied Sciences (in de volksmond nog steeds: Hogeschool Zeeland).
De technische opleidingen zijn ondergebracht in drie academies, t.w. de Ruyter Academy (o.a. Zeevaartschool en  Logistiek), De Delta Academy (watergerelateerde opleidingen) en de Academie voor Technologie & Innovatie.
De hogeschool heeft als opdracht om als Onderwijsinstelling intensiever samen te gaan werken met de Overheid en Ondernemers. Het gaat dus om ‘samenwerking tussen de drie O’s’. Tegelijkertijd zijn de technische academies bezig zijn met een herpositionering.  Dit alles samen is een tamelijk ingewikkeld proces.

Daarom willen we deze netwerkmiddag stil staan bij de vraag hoe die samenwerking tussen de drie O’s gestalte kan krijgen én er tegelijk een strategische herpositionering plaats kan vinden.
In eerste instantie kijken we naar het krachtenveld waarin de technische opleidingen zich bevinden. Daarnaast willen we met elkaar vragen bedenken die relevant zijn voor de oplossing van dit behoorlijk complexe vraagstuk. Uiteraard doen we dit vanuit het Rijnlandse perspectief en gedachtengoed en we verwelkomen natuurlijk ook inbreng vanuit andere bronnen van wijsheid :).
We zijn welkom vanaf 13.30 uur op de HZ University of Applied Sciences, Edisonweg 4, 4382 NW Vlissingen. U kunt zich melden bij de receptie.
We zijn tot ongeveer 17.00 uur met elkaar aan de slag.

De toegangsprijs voor deze bijeenkomst is zoals altijd slechts een e-mailtje aan Carona de Groot: [email protected].
Zodat we op uw komst kunnen rekenen.
Met vriendelijke groet en graag tot ziens op 12 december!

Bert Schollema, Sonja Nossent en André de Korte

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *