Dutch Design Week: Circulaire Economie: Jan Jonker

Vanmiddag mocht ik Jan Jonker een prachtig verhaal horen houden op de uitgebreide Circulaire Economie hotspot van Erick Wuestman c.s. bij S2M op Strijp S in het kader van de Dutch Design Week Eindhoven. Allemaal prachtig, zeer de moeite waard.

Het buitengewoon boeiende denken van Jan Jonker wordt duidelijk uit een presentatie die hij eerder elders hield. Zie ook van hem Aan advies geen gebrek. Verder wijst hij op publicaties als de energieke samenleving en de toekomst van de stad. Verder vind ik ook Werken aan de Waarden van Stadslandbouw en Guided choices, Towards a circular business model. Eerder wees ik op deze site al naar Nieuwe Business Modellen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *