OWC, Waarmaakdag + Global Sharing Week, Brain picknick

Gister een dialoog begeleid over Global Awareness in het kader van het 2014 Event van ONE WORLDCitizens (OWC) bij S2M op Strijp S in Eindhoven, een prachtige bijeenkomst van een prachtig verband van ondernemende jongelui!

Vandaag liepen de Waarmaakdag en de Global Sharing Week bij S2M op Strijp S in Eindhoven in een programma. Zo kon ik Nils Roemen en Jan Willem Alphenaar horen, beiden over de deeleconomie, zeer de moeite waard!

Tijdens de Brain picknick (gekoppeld aan het 2014 OWC Event van gisteren) kon ik genieten van Jef Staes (over de overgang van de 2D-wereld naar de 3D-wereld) en (de jonge) Martijn Sanders (over zijn ondernemen in de Circulaire Economie). Boeiend, boeiend, boeiend!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *