26 sep. ’14: Rijnlands bijdragen aan het mooie Vaeshartelt

26 september zijn Lijnspel en DeLimes Zuid te gast op Buitenplaast Vaeshartelt in Maastricht.

Lijnspel is een coöperatie van professionals met werkverbanden die per opdracht verschillen. Constant op zoek naar de beste kwaliteit telt daarbij: wie het weet mag het zeggen. Lijnspel groeit per opdracht door nieuwe verbindingen te leggen tussen ervaring en creativiteit, tussen dynamische (startende) ondernemers, vakmensen en leerlingen. www.lijnspel.nl

Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht kent een boeiende geschiedenis: van de Maastrichtse schepen Servaes van Mulcken en het landgoed Hartelt via Koning Willem II en Petrus Regout naar de Limburgse Volkshogeschool en een inspirerend knooppunt in de nieuwe economie. www.vaeshartelt.nl. Lijnspel en DeLimes Zuid dragen met hun netwerken deze middag graag bij aan de verdere ontwikkeling van Vaeshartelt.

Het programma van de middag is ongeveer als volgt:
13h30    Ontvangst, met koffie/thee en vlaai
14h00    Introductie en ontwikkeling van Buitenplaats Vaeshartelt, door Frank Wormer
14h30    Vernieuwende ontwikkelingen in de Euregio, door Nicole Maurer
15h00    Break
15h30    In subgroepen binnen en buiten verbinden (Vaeshartelt en haar omgeving, verhalen en de werkelijkheid, binnenkamertjes en de buitenlucht, hoofden en handen, inspiratie en intuitie, etc., etc..)
16h30    Plenaire uitwisseling van ervaringen en gedachten
17h00    Vervolg van de Dialoog aan de Toog

Plaats van samenkomst is dus: Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht. Kosten: mailtje naar [email protected] (Carona is de week voor de 26-ste met vakantie), 10 euro te betalen bij aanvang van de middag, drankje na afloop van de middag voor eigen rekening

Een en ander is mede mogelijk gemaakt door:
– Lars Rompen en Leo Crombach (beiden van Lijnspel)
– Loes Vialle, Jan Tops, Rob Lommerse, Jan Snelders, Poul Bakker, Dries van Gemert en Sjaak Evers (allen van DeLimes Zuid)

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *