DeLimes Netwerkmiddag Introductie nieuw Rijnlandboek: 11 juli ’14

Introductie nieuw Rijnlandboek op netwerkmiddag

De netwerkmiddag van 11 juli wordt een bijzondere. Niet alleen valt hij weer samen met de slotdag van de Rijnlandweek, deze keer wordt ook het nieuwste deel in de Rijnland  e-bookreeks ten doop gehouden. Jan Reedijk schreef ‘Twee vormen van kapitalisme’, een  korte samenvatting van en tevens geactualiseerd vervolg op de  klassieker van Michel Albert uit 1991 ‘Capitalisme contre capitalisme’.

Deel 1 van de e-book-reeks verscheen op 1 april en mag  zich in een behoorlijke belangstelling verhogen; ruim meer dan de helft van het aantal dagen dat hij uit is, staat hij in de top-100 van managementboek.nl. Deel 3, dat over weer drie maanden moet verschijnen, is in de maak. Alles bij elkaar moet de reeks helpen bij het handen en voeten geven aan het Rijnlands organiseren in de praktijk.

Dat ‘handen en voeten geven’ is ook – veel meer dan voorheen – het thema van de alweer veertiende Rijnlandweek. En daar gaan de bezoekers aan de netwerkmiddag – geen ontkomen aan – aan bijdragen.

De middag begint om 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur) en je zult dan gevraagd worden zitting te nemen in zogenoemde ja, en-panels. Die panels hebben louter en alleen de opdracht de ideeën waarmee de deelnemers aan de Rijnlandweek komen, verder te brengen.

Conferentiecentrum Drakenburg, Dr. A. Schweitzerweg 1 in Baarn is voor die gelegenheid een ja, maar-vrije zone. Tegen borreltijd is er dan even een officieel momentje om het met de auteur van “Twee vormen van kapitalisme” te hebben over vormen van solidariteit zoals wij die dan net daarvoor geoefend hebben. Jan komt daar speciaal uit Frankrijk voor over.

De toegangsprijs (betaling is verplicht!) bedraagt zoals altijd een e-mailtje naar [email protected]

Namens de feestcommissie,

Harold en Jaap, auteurs van het eerste deel en begeleiders van de Rijnlandweek

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *