13 juni 2014: DeLimes Oost: Rijnlandspel

In navolging op Het Rijnland Boekje en Het Rijnland Praktijkboekje is er nu het #Rijnlandspel. Dit kaartspel geeft inzicht op drie niveaus: individueel, organisatorisch en veranderkundig. Het spel is voor iedere Rijnlandse adviseur een waardevolle aanvulling in zijn of haar gereedschapskist.Het helpt de dialoog te starten en geeft woorden aan de (nieuwe) Rijnlandse manier van organiseren. Daarnaast is het #Rijnlandspel een mooi derde deel voor iedereen die geïnspireerd is geraakt door een lezing of een boek van Jaap Peters of Mathieu Weggeman. Het helpt hen het gevoel van “wauw dit is het!” te delen met collega’s en leidinggevenden.

Deze middag gaan we zelf met het spel aan de slag voor onze eigen broodnodige inspiratie én als middel om onze mooie Rijnlandse verhalen met elkaar te delen. De uitnodiging met nadere informatie volgt binnenkort.Aanmelden kan door mailtje (omdat Carona een paar dagen weg is) aan [email protected]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *