Uitnodiging DeLimes Netwerkmiddag Zeeland 14 maart 2014 in IJzendijke

Het DeLimes Netwerk Zeeland gaat op 14 maart a.s. op bedrijfsbezoek bij Unitron Group in IJzendijke. Unitron is als bedrijf één van de parels in Zeeland. Niet alleen vanwege het feit dat ze over een lange tijd heel goed presteren, maar vooral vanwege de manier waarop ze dat doen. Unitron is in veel opzichten een praktijkvoorbeeld van Rijnlands organiseren. De medewerkers hebben allemaal een voorname inbreng in de bedrijfsprocessen en ze denken dan ook volop mee, zowel over het productenportfolio als over hoe het werk handiger en beter kan worden georganiseerd.

We starten om 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur) met een inleiding over de historie, het heden en de toekomst van de Unitron Group. Daarna krijgen we een rondleiding door het bedrijf om te zien hoe alle plannen worden omgezet naar de praktijk. Natuurlijk praten we daarna nog na en uiterlijk 17.30 uur sluiten we af.

Locatie: Schansestraat 7-9, 4515 RN IJzendijke.

U kunt zich aanmelden bij Carona de Groot van DeLimes: [email protected]. Graag vóór 7 maart 2014. Deelname is kosteloos.

Unitron: Enkele enthousiaste elektronicavakmensen starten Unitron in 1988. Doordat de groei snel inzet, verruilt Unitron de locatie in Terneuzen in 1996 voor een groter bedrijfspand in IJzendijke. Dit gebouw is voorbereid op de toekomst. Inmiddels werken bij Unitron circa vijftig mensen, één groot team waarin iedereen elkaar kent. Kenmerkend is de collegiale werksfeer waarin medewerkers samenwerken aan de realisatie van innovatieve producten. Lees meer op www.unitron.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *