Rijnlandweek van 6 t/m 10 januari 2014: Cursus Rijnlands organiseren in één week o.l.v. Harold Janssen en Jaap Peters.

De eerstvolgende Rijnlandweek (de 13e!) valt in de eerste volle week van januari 2014.

De Rijnlandweek is begonnen als Summercourse. Inmiddels 2 x per jaar, een Summer- en een Wintercourse. Een week lang komt een stoet aan inleiders en trainers voorbij. Een hele reis met als uiteindelijke bestemming weer thuis te komen. Thuis bij je gezonde verstand, bij wat je eigenlijk al wist over organiseren en de dingen waar het eigenlijk om draait: bezieling, passie, vakmanschap. Even weg van al die aangeleerde (management)opvattingen. Dat gezond verstand is belangrijk voor het organiseren in de 21ste eeuw. Alles wat je eigenlijk al wist, maar dan honderd keer versterkt.

De eerstvolgende Rijnlandweek is van 6 t/m 10 januari 2014. De deelnemers aan de cursus worden ondergedompeld in (1) wat is nu ‘sociaal-economische bedrijfskunde’ en (2) wat komt daarbij kijken om het tussen de oren te krijgen? Op de eerste plaats bij jezelf en daarna in je organisatie.

Elke deelnemer draagt een eigen praktijkcasus aan. Een keur aan bijzondere gastsprekers en onverwachte werkvormen maakt het programma interactief en afwisselend. Zie het programma!
http://www.delimes.nl/content/rijnlandweek-van-1-tm-5-juli-2013-cursus-rijnlands-organiseren-%C3%A9%C3%A9n-week-0

En kijk ook even naar dit filmpje: http://www.delimes.nl/content/witte-week En helemaal verpletterend zijn deze testimonials: http://www.delimes.nl/content/week

Meer informatie of aanmelden kan bij Carona de Groot van het secretariaat, [email protected], tel 0172-630490

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *