DeLimes Zuid Extra 25 okt. ’13: met Lijnspel bij de Gloeicooperatie Peel en Maas

Lijnspel is een netwerkorganisatie, die staat voor een dynamisch werkverband van professionals. LIJNSPEL kent geen vaste organisatievorm maar werkverbanden die per opdracht verschillen. Constant op zoek naar de beste kwaliteit telt daarbij: wie het weet mag het zeggen. LIJNSPEL groeit per opdracht door nieuwe verbindingen te leggen tussen ervaring en creativiteit, tussen dynamische (startende) ondernemers, vakmensen en leerlingen. www.lijnspel.nl

DeLimes is een netwerkorganisatie, die staat voor Rijnlands organiseren: verbonden door gemeenschappelijke waarden en een collectieve ambitie: waarde creëren voor alle betrokkenen. DeLimes staat voor vakmanschap, verbinding en vertrouwen en voor het sterker en mooier maken van de wereld. Een van haar activiteiten is het verspreiden van het Rijnlands organiseren o.a. d.m.v. het maandelijks organiseren van netwerkmiddagen, roulerend in de windstreken van ons land. DeLimes Zuid draagt d.m.v. haar netwerkmiddagen graag bij aan de ontwikkeling van lokale communities, gemeenschappen waar mensen wonen, werken en recreëren; wat ons betreft hebben zij de toekomst. www.delimes.nl

GLOEI is een kennisplatform dat zich inzet voor de verduurzaming van de lokale leefomgeving. Mensen uit alle geledingen van de samenleving met een passie voor duurzaamheid hebben kun krachten gebundeld, kennis gedeeld en elkaar geïnspireerd om met verduurzaming aan de slag te gaan. Deze enthousiaste groep mensen bestaat uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, het onderwijs, particulieren, de agrarische sector, de overheid en maatschappelijke organisaties. Zo verbindt GLOEI de Vijf O’s: Ondernemers, ‘van Onderop’, Onderwijs, Onderzoek en Overheid. www.gloeipeelenmaas.nl

Deze keer dragen Lijnspel en DeLimes Zuid samen graag bij aan de verdere ontwikkeling van de Gloei Coöperatie. De officiële oprichting van de Coöperatie Gloei 21 juni 2013 is een mijlpaal in haar ontwikkeling. De Netwerkmiddag van 25 oktober zetten we graag in het teken van het gezamenlijk creëren van de volgende stap in de ontwikkeling van de Gloei Coöperatie!

Het programma van de middag is ongeveer als volgt:

13h30 Ontvangst en koffie/thee
14h00 Aftrap
14h15 Werken in subgroepen op basis de methode van het World Café
16h30 Uitwisselen van de resultaten van de werkgroepen, waaruit volgende stap kan oprijzen
17h00 Afsluitende borrel.

Plaats van samenkomst: Gemeentehuis Peel en Maas,Wilhelminaplein 1, Panningen
Kosten: 10 euro per persoon.
Aanmelden kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar: [email protected]

We zien uit naar je komst!

Een en ander is mede mogelijk gemaakt door:
– Frank Wijnen, Henriette Stroucken, Leo Crombach (Lijnspel)
– Loes Vialle, Jan Tops, Rob Lommerse, Dries van Gemert, Jan Snelders, Guus Vijgen, Poul Bakker en Sjaak Evers. (DeLimes Zuid)

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *