Uitnodiging DeLimes Netwerkmiddag Zwammerdam 11 oktober 2013

Graag nodigen wij u uit voor onze Netwerkmiddag op 11 oktober a.s. De middag staat in het teken van verschillende manieren van Rijnlands denken en de deelnemers worden uitgenodigd hun zienswijzen met elkaar te delen. We gaan ook op speelse wijze kennismaken met het Rijnlands denken, dat doen we door te oefenen met de Rijnland Koerskaart (verkrijgbaar bij www.managementboek.nl). Dit dialoogspel op landkaartformaat laat u ervaren hoe de Rijnlandse manier van organiseren werkt. We zien u graag op 11 oktober.

Aanvang: 14.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur
Locatie: Nutsgebouw, Brugstraat 2, Zwammerdam
Deelname: is gratis en kost slechts een mailtje aan [email protected]

Met vriendelijke groet,
Harold Janssen en Jaap Peters

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *