Uitnodiging DeLimes Netwerkmiddag Oost op 13 september 2013

De Netwerkmiddag in het oosten van het land zal wederom plaatsvinden bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen, locatie Ruitenberglaan 31, Arnhem.

Korte uitleg:

Valoriseren in het Oosten! Hoe maak je kennis tot waarde? Universiteiten en hogescholen leveren kennis. Enerzijds door het toekomstig personeel van de regio op te leiden, anderzijds door betrokken te zijn bij (maatschappelijke) ontwikkeling in de regio. Toch is er nog veel te winnen rondom de samenwerking tussen kennisinstituten en de organisaties in de regio.

Onze host, Rob Westerdijk van de Hogeschool Arnhem-Nijmegen, neemt ons mee in de nieuwe ontwikkelingen binnen de HAN, waarbij valoriseren een belangrijk kernbegrip is. Na een korte uiteenzetting door Rob is er de mogelijkheid om met elkaar door te praten over dit onderwerp. Mark vult aan met actuele kennis over ‘Modern Vakmanschap’ in relatie tot valoriseren.

Aan het einde van de middag willen we graag concrete onderwerpen inventariseren die direct in de praktijk gebracht kunnen worden. We vragen met name de mensen die zich met deze thematiek verbonden voelen om zich in te schrijven voor een intieme uitwisseling tussen kennisdragers, dat lijkt ons het meest vruchtbaar bij dit thema. Wij hebben ruimte voor maximaal 25 personen.

Zie voor nadere informatie http://www.delimes.nl/content/delimes-netwerkmiddag-oost-op-13-september-2013

Datum : 13 september 2013. Tijd : 13:30 aankomst, start 14:00. Locatie : HAN – Ruitenberglaan 31, 6826 CC Arnhem. Aanmelden: per mail bij [email protected] (aan deelname zijn geen kosten verbonden)

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *