Uitnodiging Netwerkmiddag DeLimes Noord 8 februari 2013

Namens Fred Hendriks treft u hieronder de uitnodiging aan voor de Netwerkmiddag op 8 februari in Niehove. Aanmelden voor deze middag kan door mij een mailtje te sturen. Degenen die zich al aangemeld hebben hoeven dit niet nogmaals te doen. Die aanmeldingen zijn al verwerkt.
Met vriendelijke groet en alvast een fijn weekend toegewenst.
Carona

Aktie Taxi
 
Dit keer een netwerkmiddag waar we geen organisatie, boek of theorie centraal stellen, maar waar we worden uitgedaagd onze denk- en doekracht in te zetten bij een concrete lastige casus uit de praktijk.
 
Een jongetje wordt gepest in de schooltaxi tussen huis en school. De gemeente stelt een aanpak al een jaar uit, het taxibedrijf zegt niets te kunnen doen en ook de school houdt zich afzijdig. Het jongetje wil inmiddels niet meer naar school
 
Monica de Vente is pedagoog en begeleidt gezinnen bij vragen en problemen. Zij heeft met dit probleem te maken, heeft er al veel tijd en energie in gestopt, maar slaagt er tot nu toe niet in een bevredigend resultaat te bereiken.
 
Ze schetst deze middag het probleem en doet daarna een beroep op de deelnemers om in een soort co-creatieproces vanuit verschillende perspectieven op zoek te gaan naar frisse en verrassende oplossingsrichtingen.
 
We doen een beroep op denken en doen: doenkers gevraagd!
 
Zoals inmiddels gebruikelijk ben je welkom in café Eisseshof, Kerkstraat 4 in Niehove.
Inloop vanaf 13:30 uur. Aanvang 14:00 uur. Einde rond 16:00 uur.
Deelname kost niet meer dan een mailtje naar [email protected]
 
NB: het restaurant is deze dag gesloten, dus geen gelegenheid om na afloop te blijven eten. Drankjes en borrelhapjes zijn er gelukkig wel…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *