11 januari 2013: Netwerkmiddag, Nieuwjaarsborrel, Afsluiting Rijnlandweek

Namens Harold Janssen en Jaap Peters treft u hieronder aan de uitnodiging voor de Netwerkmiddag van 11 januari 2013.
Benieuwd naar onze activiteiten in 2012 en de plannen voor 2013? zie een kort verslag op onze site.
Wij wensen u een goede jaarwisseling en alvast de beste wensen voor 2013. Graag tot 11 januari.
Met vriendelijke groet, Carona

Netwerkmiddag, Nieuwjaarsborrel en afsluiting Rijnlandweek

Vrijdag 11 januari 2013: wie weet wat er allemaal gaat gebeuren. Elkaar een mooi nieuw jaar toewensen, dat sowieso. Of moeten we zeggen: een mooi nieuw tijdperk? DeLimes netwerkmiddag, dat ook. Als vanouds. En dan ook nog eens de laatste middag van de Rijnlandweek.

We gaan het toeval weer organiseren door als plaats van handeling te kiezen daar waar de Rijnlandweek plaatsvindt: Conferentiecentrum Drakenburg, Dr. A. Schweitzerweg 1, 3744 MG Baarn. En wel van 14.00 tot 17.00 uur

Vormt de elfde editie van de Rijnlandweek de start van een nieuw tijdperk? De Maya’s hielden slechts rekening met een wereld die liep tot 21 december 2012. De wereld zoals we die kenden wellicht, de wereld van de sociale regelsystemen zoals Arnold Cornelis die noemde. Een wereld bepaald door een elite die het denken voor een ander tot systeem verheven had. Een wereld die in het kennistijdperk wel moest overgaan in die van de communicatieve zelfsturing. Een Rijnlandse wereld dus, aangepast aan een nieuwe tijd.

U bent weer van harte uitgenodigd om de verbinding te zoeken met gelijkgestemden en het te hebben over hoe we die nieuwe orde helpen groot en sterk te worden. De deelnameprijs bedraagt zoals gewoonlijk een mailtje: [email protected].

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *