Uitnodiging DeLimes Netwerkmiddag Oost 14 december 2012

Circulaire Economie. Niet hébben, maar kunnen gebruiken heeft de toekomst.

Waar liggen de kansen? Hoe helpen we de maakindustrie bij het werken aan hergebruikwaarde? Hoe gaan we consumenten leren dat minder méér is?

We moeten stoppen met graven in de aarde. Het is tijd de rug te rechten, de armen te strekken richting de zon en te (be)grijpen wat er aan ideeën in de lucht hangt, om het slimmer en beter te gaan doen. (Vrij naar Herman Wijffels)

Wij halen duurzaam ondernemer Bas Luiting naar Arnhem, die ons gaat meenemen in wat hij verstaat onder de Circulaire Economie en wat het Jeugdjournaal voor hem betekent. Samen met zijn Rijnlandse maatje Erick Wuestman is hij vastbesloten een frisse wind door verduurzamend Nederland op gang te brengen, op basis van de circulaire gedachte.

De 14e december doen zij een beroep op ons als Rijnlands netwerk om hun intentie kracht bij te zetten, hen te helpen het begrip Circulaire Economie bij ondernemers en gebruikers op de kaart (en tussen de oren) te krijgen en te zorgen dat er weer muziek zit in de dingen waar we ooit trots op waren.

Locatie: Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN Arnhem Ruitenberglaan 31, 3e verdieping). Inloop 13.30 uur. Start 14.00 uur, afloop ong. 17.00 uur.

Uw deelname is gratis en kost uitsluitend een mailtje aan [email protected]

Uw gastheren:
Team Oost. Peter Roemaat, Mark Veldpape, Peter Orsel en Erick Wuestman
en de Hogeschool Arnmhem en Nijmegen, Expertisecentrum Economie & Management

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *