Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Agnes Kleijn schreef:

    Het is lang geleden dat ik zoveel herkenning las in een artikel over de arbeidsmarkt, en die ken ik van verschillende kanten. Onze hedendaagse vrijheid is een schijn-vrijheid, en dat houden we zelf in stand. Werkdruk en onbalans worden vergroot door het altijd bereikbaar en aan je werk zijn, met smartphone in de hand. Dat is misschien wel efficient, maar niet goed voor een mens. Leiding geven aan jezelf is steeds belangrijker, en dat betekent voor jezelf en je tijd opkomen, want niemand (ook of juist je werkgever niet) is er bij gebaat als je langdurig uit de roulatie bent. Enquetes geven aan dat de meeste mensen niet harder en meer willen werken; je grenzen aangeven is dan belangrijk. Opkomen voor jezelf en je exptertise, zodat je een vakman of vakvrouw en betrokken kunt blijven..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *