21 12 2012

Een tijdperk loopt ten einde, aldus de Maya’s. En het lijkt er op dat ze het bij het rechte eind hebben. We sluiten een tussentijd af van openbaringen en onthullingen en treden toe tot een tijdperk waarin oude wijsheid en nieuwe waarheden elkaar ontmoeten. In een wereld die snel verandert en waar veranderingen elkaar in een steeds sneller tempo opvolgen, wordt het meer en meer belangrijk om in verbinding te zijn, met jezelf, met de ander en je omgeving.

Daarom vieren wij op 21-12-2012 de NACHT VAN DE VERBINDING

We zijn te gast bij Seats2Meet StrijpS in Eindhoven, voorbeeld van deze nieuwe verbinding. Van 19.00 uur tot 02.00 uur is iedereen welkom die op het thema Verbinding in deze context iets te melden heeft of het gewoon mee wil maken. In een Open Space opzet bieden we lezingen, workshops, muziek, film, theater en meer. Het is aan de deelnemers om er een spetterende overgang van te maken. Een feestje wordt immers niet leuk, maar is leuk als je zelf meehelpt de slingers op te hangen.

Wij, DeLimes | nieuw organiseren en Troje Improviseren in de 21eeeuw, faciliteren in samenwerking met Slow Management de gelegenheid en de ruimte. Samen maken we er een feest van. Meld je aan als feestganger en laat ons weten of en wat je eventueel wilt doen. Ook tijdens de avond is er voldoende ruimte om een verbindend element aan te bieden. Zo ontstaat een boeiend programma.

Wij verwachten dus veel van jouw zelforganiserend en improviserend vermogen. Laat zien dat je klaar bent voor de nieuwe tijd. Vanaf vandaag gaat het programma groeien. Details over het aanbod en programma kun je steeds vinden op  http://www.facebook.com/events/129357447213969/

Wil je een bijdrage verzorgen, of heb je vragen, neem dan contact op via een email aan [email protected] of [email protected]

Vanaf 19.00 uur heten wij je graag welkom. Het programma start om 20.00 uur en we stoppen om 02.00 uur. Locatie: Seats2Meet StrijpS, Torenallee 24, 5617 BD Eindhoven.

De kosten voor deelname zijn € 45,00 per persoon. Hiervoor kunt je deelnemen aan alle workshops, luisteren naar alle lezingen, meedoen aan alle activiteiten of gewoon genieten van de muziek. En natuurlijk zijn de hapjes en drankjes verzorgd, incl. een ‘late night buffet’ na 00.00 uur.

Meld je aan via Facebook Dan heb je meteen een verbinding met andere deelnemers.

We hebben er zin in!

Met vriendelijke groet,

Carona de Groot
Secretaresse DeLimes
tel. 0172-630490
DeLimes B.V., Plein 1, 2471 AN Zwammerdam
Tel: 0172 630 490, Fax: 0172 630 499
Email: [email protected]
www.delimes.nl
@secrDeLimes

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Karin Kampert schreef:

    Wat een prachtig initiatief :)! Mag ik nog even met jullie delen dat vanaf 12-12-12 de Harte9 Dagen starten, deze zijn er voor iedereen om het nieuwe tijdperk samen liefdevol en aandachtig te vieren. Wellicht kunnen we samen optrekken naar de nieuwe Verbinding? Hartegroet, Karin Kampert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *