12 okt. ’12 DeLimes Zuid Netwerkmiddag bij CB6 in Heerlen

De Nederlandse economie staat onder druk, de werkgelegenheid neemt af, gebouwen staan leeg, wijken verpauperen, zorg wordt onbetaalbaar, onderwijs sluit niet meer aan op de hedendaagse vraag. De Nederlandse politiek bijt zich vast in oude beloftes en oplossingen, de bureaucratie neemt toe en de enige innovatie lijkt de innovatie van regelgeving en protocollen.

Velen vinden dat dit moet veranderen, ideeën en plannen genoeg, maar wanneer beginnen we nu eens met vernieuwen, met het creëren van nieuwe economische activiteiten. Hoe gaan we leegstand en verpaupering te lijf en hoe kunnen we passie, vakmanschap, creativiteit, innovatie en ondernemingszin stimuleren.

DeLimes Zuid en de van Gemert Groep willen u laten kennis maken met een van de smaakmakende ontwikkelingen om bovenstaande problematiek te gaan aanpakken. In Heerlen is de herontwikkeling gestart van het oude CBS kantoor, een kantoorcomplex, midden in de stad Heerlen, dat al tijden leegstaat. We willen u laten kennis maken met het CB6 project van Walas Concepts. Walas Concepts wil samen met veel anderen participerende organisaties op een totaal vernieuwende manier het gebouw en haar omgeving terug geven aan de stad, maar vooral ook aan de Heerlense mens. In de bijlage is een brochure met al wat meer informatie.

Wij nodigen u uit om op 12 oktober 2012 kennis te komen nemen van deze unieke Aanpak en als Rijnlanders willen wij naast het informeren ook uitdagen om na te denken over mogelijkheden voor deze nieuwe aanpak in uw eigen omgeving.

Programma:
13.30 uur, Ontvangst in het oude CBS kantoor, Kloosterweg 1, 6412 CN Heerlen
14.00 uur, Introductie (Walas Concepts, CB6 project) door Gerben van Straaten
15.00 uur, Het oude CBS kantoor zien, ‘proeven’ en ‘voelen’
15.45 uur, Aan de slag met een Vraag van Walas Concepts (deel in subgroepen)
17.00 uur, Afsluiting met een drankje

De kosten van deelname zijn slechts uw aanwezigheid bevestigen d.m.v. een mail naar [email protected].

Een en ander is met plezier mede mogelijk gemaakt door: Jan Tops, Loes Vialle, Rob Lommerse, Dries van Gemert, Jan Snelders, Poul Bakker en Sjaak Evers

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *