Een wereld in beweging

Boeiend om te zien, vanochtend in de Volkskrant en in het ED:

Op Nationaal nivo is niet alleen de vraag wat er nou uiteindelijk gebeurt rondom Diederik Samson bij de verkiezingen a.s. woensdag. Gaan toch veel mensen hem minstens het voordeel van de twijfel geven. Interessant is vandaag vooral de oprichting van de KMN, de Kredietunie Midden Nederland.

Op Europa nivo zijn er niet alleen knopen doorgehakt door de ECB, waarbij de vraag blijft of het de goede knopen op de goede manier zijn. Interessant is vooral ‘Europa is ten diepste een sociaal project’.

Op Globaal nivo zijn niet alleen de speeches van Clinton en Obama prachtig. Interessant is vooral de zienswijze van de zeer respectabele VVD-er, oud-Minister van Financien Johan Witteveen !

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *