Ondernemen is mensenwerk

VERPLAATST NAAR 27 NOV. 2012:

Tal van huidige ontwikkelingen zetten het bestaande organisatiemodel sterk onder druk. Het nieuwe werken, duurzame inzetbaarheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn begrippen die rondzingen maar vaak nog geen concrete invulling hebben gekregen. Hoe doe je dat eigenlijk en blijf je ook nog groeien? Op 18 september a.s. organiseren Syntens, DeLimes en Qurius Inspirience Center de kennisdeelmiddag “Ondernemen is mensenwerk”.

Tijdens deze middag vertellen ervaren ondernemers over de wijze waarop zij hun organisatiemodel hebben aangepast door niet alleen meer te kijken naar het maken van winst. Belangrijker zijn minder tastbare zaken zoals de toegevoegde waarde van de geleverde producten, het werkplezier, het benutten van de kwaliteiten van de medewerkers en de bijdrage van de onderneming aan de samenleving als geheel.

Ondernemers Wim Kok van Biologische Boerderij Groot Weede, Coby Traas van Zorggroep Ter Weel, Toos Hofstede van Gulpener Bier en Henny de Haas van Hoppenbrouwer (Beste Brabantse werkgever 2010) vertellen u tijdens interactieve workshops hoe zij hiermee aan de slag zijn gegaan en waar ze tegenaan zijn gelopen. Maar vooral wat het ze heeft opgeleverd en hoe ze kijken naar de toekomst.

Uit hun praktijk komen verassende ervaringen en ideeën die u kunnen inspireren en waar u als ondernemer uw voordeel mee kunt doen. De ondernemers werken niet alleen mee door op deze dag hun ervaring met u te delen. Zij zetten ook hun deuren voor u open zodat u zelf  kunt kijken en ervaren waar het allemaal toe heeft geleid! Tenslotte biedt Syntens u kosteloos de tools om uw eigen organisatie te toetsen en daarmee te kijken hoe u met uw mensen verder kunt groeien!

Voor deelname aan het programma vragen wij een bijdrage van € 29,- inclusief lunch en netwerkborrel. Als u deel wilt nemen kunt u zich voor 1 september a.s. aanmelden. Als organisatieadviseur ben je van harte welkom, echter vragen wij je dan wel als tegenprestatie deze dag twee ondernemers te introduceren die aan de verlangde criteria voldoen.

Programma: ‘Ondernemen is mensenwerk’

13.00         Inloop en lunch
13.30         Opening door dagvoorzitter Syntens
13.45         Inleiding directeur Qurius
14.30         Interactieve workshopronde 1
15.15         Zaalwisseling en pauze
15.30         Interactieve workshopronde 2
16.15         Zaalwisseling
16.30         Interactieve workshopronde 3
17.15         Afsluiting dagvoorzitter
17.30         Netwerkborrel

Opgeven kunt u zich via: http://www.syntens.nl/Agenda/2412577.aspx.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *