Geslaagde eerste editie Changing the GAME!

De afgelopen maanden heeft een aantal teams van Young Professionals deelgenomen aan Changing the GAME. Een nieuw programma voor organisaties die de Jonge Generatie de ruimte willen geven om aanjager te zijn van succesvol ondernemen en organiseren in de 21e eeuw, van Nieuw Organiseren.

Met enige trots presenteer ik je graag een korte video met de ervaringen van de deelnemers, begeleiders en deelnemende organisaties van de 1e editie van dit programma dat smit | kempink development samen met DeLimes | Nieuw Organiseren ontwikkelde en uitvoerde.

Jonge Generatie als aanjager
Kan de Jonge Generatie een waardevolle bijdrage leveren aan nieuwe organisatievormen waarbij wordt uitgegaan van zelforganisatie, ondernemerschap, verantwoordelijkheid en duurzaamheid? Onze ambitie met Changing the GAME is: de Jonge Generatie aan het roer …… als breekijzer, ambassadeur,  aanjager en frontrunner van Nieuw Organiseren oftewel succesvol organiseren in de 21e eeuw.

Concreet aan de slag
Tijdens het programma wordt kennis en ervaring aangereikt op het gebied van Nieuw Organiseren en Organisatieontwikkeling. Daarnaast wordt ruimte gecreëerd en ondersteuning aangeboden bij nieuwe spannende initiatieven en experimenten. Het programma wordt gedragen en begeleid door een team van ervaren veranderkundigen, ondernemers en coaches, waaronder Jaap Peters, Fokke Wijnstra en Jan Smit.

Expliciete koppeling aan Nieuw Organiseren
Changing the GAME onderscheidt zich door de expliciete koppeling aan Nieuw Organiseren en aan de ontwikkeling van de organisatie als geheel. Aan het einde begrijpt de Jonge Generatie haar rol in de organisatie en benut haar potentie door bewust waarde toe te voegen en de organisatie heeft als resultaat een concreet en vernieuwend project. Op onze site hebben de deelnemers in blogs ook ervaringen gedeeld.  Verder vindt u hier meer informatie over het programma.

Kansen en behoeften in jouw netwerk?
De volgende editie start in oktober 2012. Zie je kansen binnen jouw netwerk?
Ik zou het zeer waarderen, als je dan even persoonlijk contact op zou nemen.
Ook hoor ik graag je reactie op website en filmpje! Let’s Change the GAME!

Met vriendelijke groeten, mede namens Georgette Kempink,

Jan Smit
Partner smit | kempink development

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sjaak Evers schreef:

    Ziet er perfect uit, maak er graag reclame voor door het op weblog te zetten, verwijs er mijn zoon (een jonge, enthousiaste, betrokken ambtenaar) naar en mijn Rabobank Helmond relatie.

    Sjaak Evers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *