Netwerkmiddag Oost 15 juni 2012 bij HAN Arnhem: “In co-creatie leren & organiseren”

Je bent ondernemend, maar niet per se ondernemer. Je werkt voor een Onderneming, in het Onderwijs of bij de Overheid, in de provincie Gelderland. Je hebt belang bij een sterke regio, zowel economisch, sociaal als maatschappelijk. En je weet dat doorgaan met meer van hetzelfde niet voldoende is; dat er andere manieren van samenwerking tussen ondernemers, overheid en onderwijs nodig zijn om blijvend toegevoegde waarde te creëren voor de eigen onderneming en betrokkenen in de regio. Je hebt de ambitie om daar een bijdrage aan te leveren, maar weet niet precies hoe en waar te beginnen.

Syntens, Faculteit Economie en Management van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en DeLimes delen jou ambitie. Wij hebben ideeën over hoe we samen kunnen werken aan het creëren van blijvende toegevoegde voor de regio. We hebben geen kant en klaar recept, laat staan een klant en klaar gerecht. We denken eerder aan samen koken, waarbij je zelf de ingrediënten meebrengt en toevoegt.

Daarom nodigen we je van harte uit om op vrijdagmiddag 15 juni a.s. vanaf 13.00 uur, samen met ons te werken aan economische-, sociale- en maatschappelijke versterking van de regio, met onderwijsvernieuwing, sociale innovatie en organisatieontwikkeling als ingrediënten.

Programma:

13.00 uur Informeel ontvangst

13.30 uur
Welkomstwoord (Rob Westerdijk – HAN)

13.40 uur
Rijnlands / Europees organiseren (Peter Roemaat – DeLimes)

14.00 uur
Vakmanschap en verbinding voor werkgevers en werkenden (Rob Westerdijk – HAN)

14.30 uur
Sociale innovatie (Caroline Rijnbeek – Syntens)

Pauze

15.00 uur
Verbinden: Ons nieuwe kennisplatform: “Plein 2050” (Erick Wuestman – DeLimes)

15.30 uur     Waarop wilt u verbonden zijn in het plein?

16.15 uur     Vervolgafspraken

16.30 uur     Borrel

17.30 uur     Einde

Locatie:

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen | Kenniscentrum Ontwikkelen van Excellente Organisaties (OEO) | Ruitenberglaan 31, 6826 CC Arnhem.

De bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium op de 3e verdieping, zaal nr. A3.01. Bij binnenkomst kan men doorlopen (roltrap, trap of lift) naar de derde verdieping. Daar is een kitchenette met counter waar koffie/thee/frisdrank klaar zal staan. Bij de ingang staat ook een bordje waarop de mensen worden doorverwezen naar de derde verdieping.

Deelname is gratis en kost slechts een mailtje aan [email protected]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *