3e Rijnlands Onderwijscongres: 12 juni 2012

Beste Rijnlanders (v/m),

Binnenkort proberen we als ‘Rijnlanders die school maken’ nog 1 keer de hoofden bij elkaar te steken zoals in 2008 (Arnhem) en 2010 (Doetinchem); er ontstaan overal vergelijkbare onderwijs initiatieven, zoals bijvoorbeeld http://www.onderwijsanders.nu, de onderstroom weet zich steeds beter te mengen met de bovenstroom.

We willen deze laatste keer besteden aan het, met een select gezelschap, maken van ‘een klein Rijnlands Scholen Praktijkboekje’. Ik hoop dat we elkaar daarom weer ontmoeten binnenkort. Kijk a.u.b. even naar bijgaande pdf. en misschien kun je het team die dag komen versterken?

Met vriendelijk groet,
Jaap Peters

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *