DeLimes Zuid Netwerkmiddag: ‘Buurten over de buurt’, 11 mei 2012

Je samenleven in je buurt

Als DeLimes Zuid Netwerkmiddagen organiserende groep hebben wij een gezamenlijke passie, geloven wij in een mooie toekomst voor lokale communities. Daarmee bedoelen we gemeenschappen (campussen/wijken) waarin wonen, werken en recreëren  geïntegreerd zijn. Vandaar dat we 4 november 2011 onze bijeenkomst hadden op de High Tech Campus in Eindhoven. We kwamen daar uit op Open Innoveren als een manier van innoveren zoveel mogelijk samen met en te midden van alle belanghebbenden! Rijnlandser kennen wij het niet en kunnen wij het niet maken !

Vanmiddag richten we ons op de wijk of de buurt waar we allemaal zelf in wonen. We beginnen deze middag in Maastricht naar de wijk in Maastricht te kijken, die toevallig ook Wijck heet, waar we een Dialoog middag voor aan het organiseren zijn. Vanmiddag dient dat als opmaat, als inspiratie voor denken en met elkaar in gesprek gaan over ieders samenleven in zijn of haar eigen buurt, op de manier van Nederland in Dialoog! Na de wandeling maken we goed kennis met elkaar, delen we ervaringen en dromen met elkaar m.b.t. je samenleven in je buurt, sluit ieder af met een keuze voor een concrete actie in zijn of haar buurt.

Agenda:
13h00 Inloop, kopje koffie/thee + Limburgse vlaai
13h30 Opening, door Dries van Gemert
13h45 Opwarmer: half uur rondlopen/-kijken in Wijck, ‘guided by’ DeLimes Zuid
14h30 1. Kennismaken, 2. Ervaren, 3. Dromen, 4. Doen, ‘guided by’ DeLimes Zuid
17h00 Afsluiting, met een drankje

Locatie: Kennis Centrum Emancipatie Maastricht (KCEM), Spoorweglaan 9, 6221 BS Maastricht, (schuin tegenover het station) gelegen in Wijck ! Deze keer dus echt in het Zuiden van het Zuiden.

De kosten zijn weer een mailtje naar [email protected] (ter bevestiging van je komst) en het welbekende tientje  (ter dekking van de kosten).

We zien uit naar ieders komst naar de mooie plaats Maastricht, naar de mooie wijk Wijck, naar de mooie middag, die we met elkaar ongetwijfeld weer gaan maken en naar het mooie gezelschap, dat we met elkaar ongetwijfeld weer zullen zijn!

DeLimes Zuid:
Loes Vialle, Jan Tops, Rob Lommerse, Dries van Gemert, Jos Broen,
Poul Bakker en Sjaak Evers

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *