de Volkskrant van 21 april 2012

Er staan een boel aardige stukken in. Ik kies er twee uit:

Amarantis doet de onderwijsordening kraken, een helder stuk, met twee perspectieven op een school: dat van de maatschappelijk onderneming en dat van de publieke voorziening, hetgeen aardig in de buurt komt van Angelsaksisch en Rijnlands …

Anno 2012 heersen afrekencultuur en verruwing in de verzorgingsstaat, een aardig, informatief overzicht van de historische ontwikkeling van de verzorgingsstaat, met bijv. hoe het economisch discours erin leidend is geworden en gebleven.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. I quite like reading through a post that can make people think.

    Also, thanks for allowing for me to comment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *