Huidige crisis, een wetmatigheid?

Geachte lezers,

Het artikel  “Huidige crisis, een wetmatigheid?” is in maart gepubliceerd in “Hermes”, een 2-jaarlijks tijdschrift van de VVLG, de Vlaamse Vereniging voor Leraren Geschiedenis en Cultuurwetenschappen en in juni in het tijdschrift voor economisch onderwijs van de VECON, Vereniging van leraren in de economisch \ maatschappelijke vakken in Nederland.

Enkele reacties vanuit de wetenschap op het artikel:

”Mijn hartelijke dank voor de toezending van uw artikel. Het bevat een schat aan informatie en laat in een ruim historisch perspectief een  verhelderend licht schijnen op de problematiek van het wetmatig verloop van economische crisissen. Ik zal er bij gelegenheid graag naar verwijzen.”

“Met veel belangstelling heb ik uw stuk gelezen over actuele transitieproblematiek in het licht van voorgaande transitiefasen. Uw stuk mondt uit in de hypothese van het ten einde lopen van de derde industriële revolutie waarmee een nieuwe transitiefase aanbreekt. Mijn complimenten met deze interessante hypothese en de wijze waarop u die hebt uitgewerkt.”

Met vriendelijke groet,

Wim Grommen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *