DeLimes Noord van 10 feb. 2012 anders ingevuld !

Namens Fred Hendriks treft u hieronder aan de AANGEPASTE uitnodiging voor de netwerkmiddag van 10 februari a.s.:
OMGAAN MET MACHT EN INVLOED – MARTEN DISBERG
De middag gaat over de manier waarop we in organisaties beslissingen nemen. Besluitvorming heeft alles te maken met de macht in invloed die we hebben. Marten Disberg vertelt over de Sociocratische Kring Methode van Gerard Endenburg. Marten heeft 26 jaar een adviesbureau geleid, dat hij de laatste 15 jaar daarvan heeft ingericht volgens de uitgangsprincipes van de sociocratie. Dit is een natuurlijke opvolger in de lijn van autocratie en democratie: “Kan je er mee leven” versus “Ben je het er mee eens”. Meer informatie: www.martendisberg.nl.
Wees welkom en praat mee in Cafe Eisseshof, Kerstraat 4 in Niehove, vrijdag 10 februari. Ontvangst vanaf 13:30 uur, aanvang 14:00 uur, eindtijd ong. 17.00 uur. Na afloop alle gelegenheid om na te praten en te borrelen in het cafe en om daarna eventueel nog van een heerlijke indonesische maaltijd te genieten (voor dat laatste graag even reserveren 0594-591822). Deelname aan deze middag kost zoals altijd slechts 1 mailtje naar [email protected]. Mocht u zich al aangemeld hebben voor de eerdere invulling, dan graag even opnieuw aangeven naar het secretariaat dat u ook komt bij deze nieuwe invulling !!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *