Sterke start van het DeLimes lustrum jaar !

Was een heel goed begin: een uitgebreide gelegenheid om met veel mensen  (78 mensen !!) eens goed bij te praten. De DeLimes West Netwerkmiddag viel deze keer samen met het einde van Rijnlandweek #9 en als ik het goed begreep had Edu Feltmann ook nog zijn cursusgroep mee genomen !

De middag begint voor mij met een verrassende, aangename ontvangst: ik mocht klant #1 zijn in de Afstrijkstraat van Margaret (van de Rijnlandweek groep van deze week) ! Verder gaat het dan (voor de meeste aanwezigen er zijn) bijvoorbeeld met Jaap en Hans al over Verbinden 2.0; fysieke nabijheid maakt de verbinding toch anders, dan wanneer we (wat we denk ik tegenwoordig noemen:) virtuele nabijheid hebben.

Vervolgens geniet ik van de een naar de ander, ben ik in de gelegenheid om langer of korter te spreken met bijv. Hennie, Jurriaan, Henk, Willemijn, Rob, Jan T, Jan H, Fokke, Teun, Edu, Frits, Marcel, Diederik, de Deltion opleidingsmanager, die geinspireerd door zijn Rijnlandweek van deze week docenten aan kan gaan spreken als mens i.p.v. met inhoud. Heel plezierig om met mensen die ook geinspireerd worden door het Rijnlandse gedachtengoed, inzichten en ervaringen en plannen te delen en te bespreken. Bij een aantal volsta ik deze keer in het begin nog met Beste wensen (tot ik van Teun hoor dat dat Angelsaksisch is, de Nederlandse versie van ‘Best wishes’, wat je vroeger nooit hoorde) later met: veel gezondheid en geluk, bijvoorbeeld: Harold, Helma, Jorrit, Henk en een van de bekende Zwembadenmensen, etc.. Helaas kom ik er niet toe bijvoorbeeld Naud ook even een hand te schudden.

De enigen die even de aandacht van de gehele groep vragen zijn Harold en Jaap. Elke DeLimes Netwerkmiddag zal dit jaar vanwege het DeLimes lustrumjaar (het eerste vijfjarig bestaan) een feestje zijn ! Mooi zoals Harold de crisis werkelijk een geschenk vindt ! Jaap refereert (natuurlijk) aan The Matrix, aan hoe mensen pas aan het einde van de film doorkrijgen dat verzet tegen verandering allemaal niet had gehoeven en aan het denken, non verbaal respectvol verwijzend naar Edu Feltmann.

Mooi zoals ieder op zo’n middag zijn eigen programma kan maken ! Aan het einde ga ik dan ook als dank graag langs de Rijnlandweekgroep in de persoon van Margaret !

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Toch moeten we gaan uitkijken dat we niet alles wat ons bevreemdt meteen Angelsaksisch noemen. Als het al zo is dat ‘de beste wensen’ komt van ‘best wishes’, dan nog is het een anglicisme, niet iets Angelsaksisch…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *