Netwerkmiddag, Nieuwjaarsborrel, Afsluiting Rijnlandweek

Vrijdag 6 januari 2012: wie weet wat er allemaal gaat gebeuren. Elkaar een mooi 2012 wensen, dat sowieso. DeLimes netwerkmiddag, dat ook. En dan ook nog eens de laatste middag van de Rijnlandweek. We gaan het toeval weer organiseren door als plaats van handeling te kiezen daar waar de Rijnlandweek plaatsvindt: Conferentiecentrum Drakenburg, Dr. A. Schweitzerweg 1 , 3744 MG Baarn. En wel van 14.00 tot 17.00 uur

2012 wordt een mooi jaar.  In het honderd en eerste jaar na The Principles of Scientific Management zal de Tayloriaanse ordening nog harder in haar voegen kraken dan ooit te voren. Die verstarring zal volop te merken zijn en daar gaan we volop last van krijgen. Maar van de weeromstuit zien we ook een sterke toename van organisaties die vakmanschap, verbinding en vertrouwen als uitgangspunt kiezen en waar professionals weer vol inspiratie hun werk kunnen doen.  Hoe gaan we die werkgemeenschappen helpen de weg naar de toekomst te vinden?

U bent weer van harte uitgenodigd om de verbinding te zoeken met gelijkgestemden en het te hebben over hoe we van de crisis van de oude ordening een kans maken voor de nieuwe. De deelnameprijs bedraagt zoals gewoonlijk een emailtje: [email protected].

Met vriendelijke groet,
Carona de Groot
Secretaresse DeLimes
tel. 0172-630490

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *