DeLimes Netwerkmiddag vrijdag 11 nov. ’11

Het netwerk is die middag welkom bij Wedeo te Doetinchem (www.wedeo.nl), de organisatie die voor vier gemeenten de Wet Sociale Werkvoorziening uitvoert. Zoals ongetwijfeld bekend gaat de Wet Sociale Werkvoorzieing in 2013 op in de nieuwe Wet Werken naar Vermogen (WWnV). Dit brengt enorme veranderingen met zich mee binnen de circa 90 sociale werkplaatsen in Nederland.

Wedeo is zeer succesvol in het anticiperen op deze ontwikkeling; het schrijft zwarte cijfers en heeft ruim 45% van de medewerkers aan het werk buiten de muren van de eigen organisatie. Een ontwikkel gerichte veranderaanpak heeft onder andere geleid tot samenwerking met verschillende zorgorganisaties, waardoor een gemeenschappelijke verbinding is ontstaan naar de noodzakelijke aanpassingen die nodig zijn voor de aanstaande wetswijziging.

Aan de hand van de thema’s Vakmanschap, Verbinding en Vertrouwen, gaan we deze middag met elkaar verkennen wat dit betekent in de praktijk van de Sociale Werkvoorziening en wat deze thema’s kunnen betekenen in de aanloop naar de aanstaande wetswijzigingen.

Voor wie dat nog niet gedaan heeft: meld je aan naar [email protected] en denk mee over deze actuele problematiek .

Plaats: Wedeo, Terborgseweg 106, 7005 BC Doetinchem
Tijd: Vrijdagmiddag 11 november, welkom vanaf 13:00, programma 13:30 – 16:30 uur
Kosten: 1 mailtje naar [email protected]

Graag tot vrijdag 11-11-11!

Peter Roemaat
Organisatieactivist bij DeLimes
Bedrijfsleider Industrie & Dienstverlening ad interim bij Wedeo

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *