NETWERKMIDDAG DELIMES-NOORD, 14 Oktober 2011

Rijnlands Doe-het-zelven !!!!

Op vrijdagmiddag 14 oktober 2011 is er weer een DeLimes-Noord netwerkmiddag in Niehove.

Deze keer  geen goeroe, voorganger, inleider of keynote-speaker: de deelnemers doen het deze middag helemaal zelf. We gaan elkaar bevragen op hoe we het Rijnlandse gedachtegoed gebruiken/toepassen in onze eigen (werk)omgeving.

Er zijn inmiddels vele boeken, congressen, seminars, workshops gewijd aan het Rijnlandse gedachtegoed. Er is een overvloed aan seminars, congressen, best-practices, pilots, case-studies, tips & tricks. Met al die kennis en voorbeelden op zak rijzen een paar vragen:

  • Wat kan en doe je daar nu in je eigen dagelijkse praktijk mee?
  • Waar loop je tegen aan?
  • Wat levert het op in vergelijking met andere manieren van werken/denken (bv Angelsaksisch)?

Na een korte inleiding waarin Fred Hendriks de belangrijkste kenmerken van het Rijnlandse gedachtengoed nog eens letterlijk op een rijtje zet, gaan we in wisselende kleine bezetting met elkaar in gesprek. Doel is om deze middag met veel collega-deelnemers contact te maken en zoveel mogelijk ervaringen, gedachten en zienswijzen uit te wisselen. Heel erg netwerken dus. En dat is precies de bedoeling.

Deelname kost zoals altijd 1 mailtje aan [email protected]

Plaats:
café Eisseshof, Kerstraat 4 in Niehove

Tijd:
vrijdagmiddag 14 oktober, welkom vanaf 13:30, programma 14:00 – 17:00

Namens DeLimes-Noord
Fred Hendriks

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *