Procesregie versus projectregie

Op donderdag 22 september kijkt Martin Hetebrij op Landgoed de Horst in Driebergen op uitnodiging van Managementboek naar de weg naar betere besluitvorming binnen organisaties.

Dit naar aanleiding van zijn nieuwste en veelgeprezen boek ‘Een goed besluit is het halve werk’.

Martin Hetebrij zal tijdens dit boekevent de visie weergeven die hij ontwikkelde in zijn boek over besluitvorming. Aan de hand van enkele voorbeelden laat hij zien hoe mensen door hun politieke handelen invloed kunnen uitoefenen binnen én buiten organisaties.

Teun van Aken plaatst deze benadering binnen het Rijnlandse Managementmodel. Daarin gaat het om de belangen van alle betrokkenen in plaats van alleen om die van de aandeelhouders, staat waarderationaliteit voorop en niet doelrationaliteit en is samenwerken belangrijker dan onderhandelen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *