PLUK festival 23 september

Beste mensen,

De afgelopen jaren ben ik intensief betrokken geraakt bij het aanpakken van complexe, sociaal maatschappelijke vraagstukken. Met een aantal mensen doen we dat onder de vlag van PLUK. PLUK is een platform waar we kennis en ervaring uitwisselen om duurzame veranderingen tot stand te brengen. Maar PLUK staat ook voor Pluk van de Pettenflet, het jongetje dat het opneemt voor het kleine en zwakke en vecht tegen het grote en machtige. En wat te denken van ‘Pluk de dag’?

Met PLUK doen we meer. In september organiseren we een festival: de plek waar vernieuwingen en innovaties op het gebied van sociale duurzaamheid bij elkaar worden gebracht. Het festival biedt kennis, inspiratie en netwerken van waaruit we samen een impuls geven aan het realiseren van sociale duurzaamheid. Zie bijgaande flyer en de website www.plukinnovatiefestival.nl. Een van de keynote sprekers is Adam Kahane waarmee we veel samenwerken. Een inspirerende persoon met enorme ervaring in het aanpakken van complexe maatschappelijke vraagstukken (lees zijn boekjes Power & Love en Solving tough problems).

Graag nodig ik jullie uit om mee te doen. Noteer 23 september in je agenda en meld je aan.

Ik wens jullie een fijne vakantieperiode en hopelijk tot 23 september.

Met hartelijke groet,

Jos Niesten

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *