Uitnodiging Netwerkmiddag DeLimes 8 juli 2011

De netwerkbijeenkomst van juli valt samen met de slotdag van de Rijnlandweek http://www.delimes.nl/content/rijnlandweek-van-4-tm-8-juli-2011-cursus-rijnlands-organiseren-%C3%A9%C3%A9n-week-2. Dat is een te mooi toeval om niet te omarmen. Althans, van onze kant. Daarom organiseren wij het toeval door jullie uit te nodigen op Conferentiecentrum Drakenburg, Dr. A. Schweitzerweg 1 , 3744 MG Baarn. En wel van 14.00 tot 17.00 uur. Daar zijn Jaap, Harold en Helma dan ook en natuurlijk de deelnemers aan de Rijnlandweek.

We laten ons graag verrassen. De deelnameprijs bedraagt zoals gewoonlijk een emailtje aan het secretariaat [email protected]

Met vriendelijke groet,
Carona de Groot
secretaresse DeLimes
tel. 0172-630490
[email protected]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *