Rijnlands organiseren in één week.

De voorbereidingen voor de cursus Cursus Rijnlands organiseren in één week, kortweg De Rijnlandweek, zijn weer gestart. In de zomer van 2008 was de eerste Rijnlandweek en inmiddels hebben we jaarlijks een Summer- en een Wintercourse. Een week lang komt een stoet aan inleiders en trainers voorbij, onder bezielende en inspirerende begeleiding van Harold Janssen, Jaap Peters en Helma Ton. Een hele reis met als uiteindelijke bestemming weer thuis te komen. Thuis bij je gezonde verstand, bij wat je eigenlijk al wist over organiseren en de dingen waar het eigenlijk om draait: bezieling, passie, vakmanschap. Even weg van al die aangeleerde (management)opvattingen. Dat gezond verstand is belangrijk voor het organiseren in de 21ste eeuw. Alles wat je eigenlijk al wist, maar dan honderd keer versterkt.

De eerstvolgende Rijnlandweek is van 4 t/m 8 juli 2011 waarvoor zich al een aantal mensen zich hebben ingeschreven. De deelnemers aan de cursus worden ondergedompeld in (1) wat is nu ‘sociaal-economische bedrijfskunde’ en (2) wat komt daarbij kijken om het tussen de oren te krijgen? Op de eerste plaats bij jezelf en daarna in je organisatie. Elke deelnemer draagt een eigen praktijkcasus aan. Een keur aan bijzondere gastsprekers en onverwachte werkvormen maakt het programma interactief en afwisselend. Zie het programma:
http://www..delimes.nl/sites/delimes.nl/files/2011-2012__Rijnlands_Organiseren_in_een_week_Programma_1.pdf,
kijk ook even naar dit filmpje: http://www.delimes.nl/content/witte-week,
helemaal verpletterend zijn deze testimonials: http://www.delimes.nl/content/week.

Voor vragen of opmerkingen en voor het aanmelden voor deze week kunt u contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,

Carona de Groot
Secretaresse DeLimes
DeLimes B.V., Plein 1, 2471 AN Zwammerdam
Tel: 0172 630 490, Fax: 0172 630 499
Email: [email protected]
www.delimes.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *